top of page

2024 | İDEÇ Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi

Afiş: 2024 | İDEÇ Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi

Günümüzde akademik çalışmalar ve fikirlerin paylaşılması açısından kongreler önemli bir yer edinmektedir. Farklı çalışma alanlarını bir araya getirerek fikir alış verişinde bulunmak yenilikçi bakış açılarının oluşmasında ve gelişmesinde son derece etkilidir. Disiplinlerarası yaklaşımın ortak bir amaç etrafında buluşturulması için kongreler gerekli ve değerli platformlar olarak görülmektedir. 

 

Bu minvalde, İDEÇ Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi de sosyal bilimlerden fen bilimlerine, eğitim bilimlerinden sağlık bilimlerine bir çok disiplinden araştırmacıyı bir araya getirmeyi hedeflemektedir. Başka bir deyişle, İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi, 'İDEÇ Disiplinlerarası Öğrenci Kongresi' ile Türkiye çapında farklı konularda kendini geliştirmek ve uzmanlaşmak isteyen farklı disiplinlerden öğrencileri bir araya getiren bir forum oluşturmayı amaçlamaktadır. Aynı zamanda, bu kongre, farklı disiplinlerde geleceğin liderleri olan öğrencileri bir araya getirerek, önemli konuları ele almayı hedeflemektedir. Kongre, çeşitli disiplinlerden gelen öğrencilerin araştırma bulgularını, projelerini ve yenilikçi çözümlerini paylaşabilecekleri bir platform sunmaktadır. Böylece, hem akademik hem de sosyal bir deneyim sunarak katılımcıların bilgi paylaşımı, ağ oluşturma ve ilham alma imkanlarını artıracaktır. Sizleri, disiplinlerarası yaklaşıma sahip olması açısından bir ilk olacak kongremize katılmaya davet ediyoruz. 

 

İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi tarafından organize edilen kongremiz 26-27-28 Nisan 2024 tarihlerinde online olarak düzenlenecektir.

Kongre Yeri

Kongre’nin oturumları katılımcılar için online platformlar üzerinden gerçekleştirilirken, dinleyiciler için de İklim Değişikliği ve Enerji Çalışmaları Merkezi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacaktır.

 

https://www.youtube.com/@ces_center

bottom of page